Novosti

16/09/20ONLINE upisi - 20% LISTOPAD za početni...

Dragi svi...

Ako ste zainteresirani za promjene, druženje ,nove plesove kao i rekreaciju kroz ples ovim putem prijavite se za plesne tečajeve u Puli, te ostvarite popust od 20% na početni tečaj...

02/09/2020

NOVI PROJEKT - THE POWER OF MOVEMENT

Predstavljamo još jedan novitet ove godine a to je projekt

THE POWER OF MOVEMENT - by Sanja Naranja Stulic za plesače koji žele level više ❤

Predstavljanje samog projekta prepuštamo samoj autorici ...

"Kao netko tko se 27 godina aktivno bavi plesom susretala sam se sa različitim pristupima podučavanja. Ideja ovog projekta je da svojim učenicima osiguram znanje i uvjete za napredak kakve sam ja oduvijek željela.

Kroz različite plesne stilove uz dodatne vježbe snage i istezanja ovdje ćemo obuhvatiti sve segmente koji će vaš ples podići na viši nivo. Dobit ćete alat uz čiju ćete upotrebu postati bolji i snažniji plesači.

Učit ćemo ne samo kako steći više samopouzdanja već i kako praktično primijeniti svoje znanje i jake treninge i polako izgraditi vrhunske plesne navike poput poboljšanja držanja tijela, preciznosti i ekspresivnosti pokreta kao i na mnogim drugim elementima.

Za žene i muškarce, u paru ili ne - tečaj je za sve plesače koji žele napredovati, a imaju 6+ mjeseci plesnog iskustva. Bez obzira da li ste iskusan plesač ili ne - poboljšanje plesne tehnike, upornost i rad na sebi će sigurno dati odlične rezultate i drastično poboljšati vaše sposobnosti na plesnom podiju.

Ovu metodu sam primjenjivala na radionicama širom svijeta sa svojim partnerom Dejanom Stošićem na međunarodnim plesnim kongresima u Singapuru, Saudijskoj Arabiji, Indiji, Tajlandu, Austriji, Sloveniji, Njemačkoj, Hrvatskoj i dr. Dosadašnje iskustvo je pokazalo da su svi plesači na ovim radionicama poboljšali svoju plesnu tehniku zahvaljujući ovim metodama i upornim radom i zato bih voljela da svo to iskustvo i znanje nesebično podijelim sa vama.

San svakog dobrog učitelja je da svoje znanje prenese na učenike! Vjerujte svom mentoru, konstantno radite na sebi i napredak je zagarantiran!