Novosti

03/03/2016. Festival Plesa Salsa Latina Istriana

16.Salsa Latina Istriana - APRIL 03rd-05th, 2020,Pula Croatia 3 days of FREE workshops (salsa , bachata,kizomba,semba,urban kiz ,afro dance,3 parties( Salsa floor & Bachata floor, Urban kiz floor &...

24/02/2014

10. Free Weekend - Salsa Latina Istriana

7.-8.03.2014. Dom Hrvatskih branitelja u Puli - besplatne radionice plesa

Pozivamo Vas  da  sudjelujete na 10.Besplatnom Festivalu Plesa „SalsaLatinaIstriana“, koje će se održati od 07 - 09. ožujka 2014 u Domu Hrvatskih Branitelja u Puli.

S obzirom na program koji se odvija kroz 3 dana poželjno bi bilo da si možete planirati slobodno vrijeme jer Vas očekuje 3 dana puno smijeha, zabave, druženje i to  naravno kroz PLES i 40 besplatnih  radionica plesa sa vrhunskim instruktorima.
 
 
Ovu besplatnu radionicu salse i ostalih plesova već desetu godinu za redom organizira Plesni Centar Studio iz Pule pod vodstvom Rosemarie Miletić i Fabrisa Radina te pod pokroviteljstvom Istarske Županije i TZ Pula.


„Salsa Latina Istriana“, manifestacija koja tijekom zimskih mjeseci nastoji privući zaljubljenike u ples, koji kroz 3 dana koliko manifestacija traje uz pomoć 40 -domaćih i stranih instruktora plesa uče i uživaju u Latino i Caribien ritmovima.
 
Manifestacija je namijenjena svim uzrastima, i nivoima znanja plesa, pa čak i početnicima, a instrukcije su besplatne.
Program radionica  je predviđen za početnike, za one koji nikada nisu plesali ili imaju malo iskustva s plesom, tako da mogu savladati osnovne korake salse,bachate,kizombe  i drugih Carribian plesova, djecu svih dobi ali i one naprednije Salserose, plesače koji plešu već duže vrijeme.


Pozvani su svi bez obzira na godine, također ne bi trebala biti prepreka ako se nema plesnog partera ili partnerice.

Više informacija možete naći na službenoj stranici Festivala www.salsalatinaistriana.com