Novosti

03/03/2016. Festival Plesa Salsa Latina Istriana

16.Salsa Latina Istriana - APRIL 03rd-05th, 2020,Pula Croatia 3 days of FREE workshops (salsa , bachata,kizomba,semba,urban kiz ,afro dance,3 parties( Salsa floor & Bachata floor, Urban kiz floor &...

13/05/2014

Plesne večeri u Arubi

Stiglo ljeto u Pulu

Stiglo ljeto u Pulu a sa njim i preseljenje plesnih večeri srijedom na otvorenu terasu ARUBA CLUBA ( Šijanska Cesta 1)) uz povjetarac i koktele uz našeg Dj Veljka i Plesnog Centra Studio by Fabris & Rosemarie.

Ovu srijedu također pozivamo sve plesače i njihove prijatelje na predstavljanje TREĆEG BROJA tematskog magazina za SALSU, BACHATU, KIZOMBU i srodne plesove - ★★★ SALSA IN THE CITY ★★★

Magazin je nastao kao suradnja četiriju škola iz 4 grada u Hrvatskoj - PULE (Plesni Centar STUDIO Pula), SPLITA (Centar Plesa Split), ZAGREBA (Los Mamberos) i RIJEKE (PC Salsero) s ciljem promocije plesa, edukacije o plesu te stvaranja zajedničke informativno zabavne platforme za publiku kojoj su salsa i ples dio života!

Svi tekstovi u časopisu su produkt hrvatskih autora, voditelja i predstavnika škola - ljudi koji su svoj život posvetili plesu i promociji plesa i koji vas pozivaju da podijelite ovu strast s njima!

Dođite, čitajte i zaplešite s nama u srijedu 14. 5. u Aruba Clubu nakon Drop in u 21.30 satii naravno ulaz je Besplatan:-)

Vaš PC STUDIO