Novosti

03/03/2016. Festival Plesa Salsa Latina Istriana

16.Salsa Latina Istriana - APRIL 03rd-05th, 2020,Pula Croatia 3 days of FREE workshops (salsa , bachata,kizomba,semba,urban kiz ,afro dance,3 parties( Salsa floor & Bachata floor, Urban kiz floor &...

04/03/2015

11. SalsaLatinaIstriana

Besplatni Festival Plesa 11„SalsaLatinaIstriana“, održati će se od 13 – 15. ožujka 2015 u Domu Hrvatskih Branitelja u Puli

S obzirom na program koji Vam pripremamo poželjno bi bilo da si možete planirati slobodno vrijeme jer Vas očekuje 3 dana puno smijeha, zabave, druženje i to naravno kroz PLES i 36 besplatnih radionica plesa sa vrhunskim instruktorima.

 

Kao što znate besplatne radionice salse te ostalih plesova organiziramo već jedanaestu godinu za redom pod pokroviteljstvom TZ Pula

 

Kroz radionice moći ćete uživati u učenju novih plesnih koraka i to više plesova…Salse, Bachate, Kizombe, BachataTanga, Sembe, Hip-hopa, West Coast Swinga, rekreacije kroz ples-Salsa Jam-a,….

 

Salsa Latina Istriana (SLI) – tijekom zimskih mjeseci privlači zaljubljenike u ples koji 3 dana uživaju u Latino i Caribbean ritmovima vođeni vrhunskim instruktorima. Ove godine, svoja plesna umijeća predstavit će ukupno 26 domaćih i stranih instruktora plesa te 9 svjetskih poznatih dj-a. Manifestacija je namijenjena svima, bez obzira na razinu znanja u plesanju, pa čak i potpunim početnicima, a sve instrukcije su besplatne.

 

U sklopu Festivala u suradnji sa Birikina Pula predviđene su i dječje kreativne radionice za najmlađe na temu igre pokreta, svjetla, boja i sjena pod nazivom “Uhvati svoju sjenu!/Catch your shadow”

 

SLI prerasla i granice grada Pule, pa i Hrvatske. Naime, prošle je godine na radionicama bilo prijavljeno više od 1500 plesača i plesačica, a ove se godine očekuje odaziv znatno većeg broja zaljubljenika u plesne izazove i korake. Svoje sudjelovanje najavili su već plesači iz cijele Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Njemačke, Engleske i Italije.

 

Radionice omogućuju posebnu edukaciju mladih kroz ples, stvaranje novih kontakata među plesačima, druženje i zabavu te se kroz edukativnu stranu manifestacije nastoji vratiti stari, ali i obnovljeni sjaj kulture plesa.

Pozvani su svi bez obzira na godine, također ne bi trebala biti prepreka ako se nema plesnog partera ili partnerice.

 

Prijave polaznika se odvijaju na sam dan održavanja radionica

 

Uz radionice održati će se i večernja zabava kroz 3 plesna party-a također u DHB-a.

 

Više o festivalu i programu događanja možete pogledati na www.salsalatinaistriana.com ili na face