Novosti

03/03/2016. Festival Plesa Salsa Latina Istriana

16.Salsa Latina Istriana - APRIL 03rd-05th, 2020,Pula Croatia 3 days of FREE workshops (salsa , bachata,kizomba,semba,urban kiz ,afro dance,3 parties( Salsa floor & Bachata floor, Urban kiz floor &...

02/09/2015

PULA PLEŠE 2015

I ove godine u organizaciji Grada Pule, TZ Pula i Alphea Pula će zaplesati u punom sjaju 04/05 rujna.....

Ovoga petka, 4. rujna započinje već tradicionalna manifestacija "Pula pleše"', koja je najavljena na konferenciji za novinare u prostorijama pulske Turističke zajednice. Kako je rečeno riječ je o već tradicionalnoj dvodnevnoj manifestaciji na kojoj će svoj rad predstaviti ukupno 15 plesnih studija i grupa odnosno čak dvjestotinjak plesača svih dobnih skupina.

- Program počinje u petak u 19.30 sati na Portarati, dok će se dječji program održati u subotu od 10.30 sati, također na Portarati. Od 19 sati na istom je mjestu na rasporedu zumba, a od 19.30 sati ponovo kreće program "Pula pleše", u nešto izmijenjenom obliku u odnosu na petak, najavila je Marinela Kolić iz Turističke zajednice Pula.

Na upit što u slučaju kiše navela je da će se manifestacija s petka prebaciti na subotu, a ako i u subotu navečer bude padala kiša plesači se sele u Istarsko narodno kazalište. Savjetnica za kulturu iz Grada Pule Sanja Krelja Osterc izrazila je zadovoljstvo što se ove godine obilježava mala obljetnica. Naime, "Pula pleše" održava se peti put po redu. Kako je navela cilj je ove manifestacije poticanje na ples i aktivno uključivanje u jednu od plesnih udruga koje djeluju na području grada.